![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=1920,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/german---school-canteen---plate_image-webl-mxB15lDBLXh5nKak.jpg)
Обладнання для шкільних харчоблоків
Теплове обладнання
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=496,h=368,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/icombi-pro-10-11-e-mixed-load-breakfast-front_image-webl-Aq2yQ1NvRwueZ99o.jpg)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/icombi-pro-10-11-e-mixed-load-breakfast-front_image-webl-Aq2yQ1NvRwueZ99o.jpg)
1-2-3. Піч пароконвекційна на 6 / 10 / 20 рівнів бойлерного типу
- Бойлерний тип подачі пару
- Температурний діапазон від 30 - 300 °C
- Інтелектуальна система приготування і протоколювання НАССР
- Можливість віддаленого доступу через інтернет, автоматичне діагностування сервісних повідомлень та перевірки функціоналу апарату та доступ до електронних протоколів НАСCP
- Можливість приготування в порівневому режимі
- Можливість приготування в нічному режимі без контролю з боку персоналу
- Можливість приготування в нічному режимі без контролю з боку персоналу
- Функція автоматичної мийки камери та видалення накипу з бойлера за допомогою очисних таблеток
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=496,h=368,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/ivario-pro-2-s_image-webl-A0xgKoNp6bi8Jkxl.jpg)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/ivario-pro-2-s_image-webl-A0xgKoNp6bi8Jkxl.jpg)
4-5-6-7. Мультифункціональний тепловий прилад на 17+17 / 25+25 / 100 / 150 літрів
- Теплова кулінарна система для варіння, смаження, тушкування
- Інтелектуальна система приготування з електронним НАССР протоколюванням та дистанційне керування з можливістю віддаленого доступу через інтернет
- Можливість приготування у нічному режимі без контролю з боку персоналу
- Вбудований термощуп з шістьома точками заміру температур
- Варіанти оснащення кигелями: 17+17 л.; 25+25 л.; 100 л.; 150 л.
- Інтегрована система подачі води
- Швидкість закипання повного об’єму кигеля - до 15 хв
- Автоматичний підйомно-опускний пристрій для зручного вивантаження готової продукції
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=496,h=368,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/cucina-700-elettrica-6-piastre-tonde-con-porte-battenti-ALpwL0ezNkSGkjlW.jpg)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/cucina-700-elettrica-6-piastre-tonde-con-porte-battenti-ALpwL0ezNkSGkjlW.jpg)
8-9. Плита електрична на 4 / 6 конфорок
- Корпус з нержавіючої сталі AISI 304
- 4 або 6 чавунних конфорок 300\300 мм
- Внутрішній термозахист потужністю не менше 3 кВт
- Не менше 6 положень регулювання потужності
- Ніжки з нержавіючої сталі з можливістю регулювання по висоті
Зручний підбір обладнання
Замовте рекомендовані Міністерством розвитку громад та територій України моделі обладнання
Або телефонуйте
+380 63 498 17 66
Холодильне обладнання
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=244,h=366,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/d15f1400-9a27-452d-a67e-72adf57a2dbc-mjEkx8NDRKClLg4Z.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/d15f1400-9a27-452d-a67e-72adf57a2dbc-mjEkx8NDRKClLg4Z.png)
10. Шафа холодильна однодверна 700 літрів
11. Шафа холодильна дводверна 1400 літрів
- Корпус та внутрішня частина холодильної шафи виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 304
- Тип холодоагенту R452a
- Робочий діапазон температур від -2 до +8°C
- Реєстратор HACCP зі звуковим сигналізатором, що фіксує та передає дані про підняття температури в камері, час початку та тривалість відхилення від заданої температури, а також години відсутності електропостачання
- Моноблочна система, що дозволяє використовувати шафу в приміщеннях з температурою до +43°C
- Термоізоляція не менше 60 мм
- Функція регулювання вологості всередині камери та автоматична система розморозки
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=496,h=368,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/c2f8829e-50fc-43a2-837c-16dcf4fd60e1-Aq2yQ1MX4JhRBEgL.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/c2f8829e-50fc-43a2-837c-16dcf4fd60e1-Aq2yQ1MX4JhRBEgL.png)
10. Шафа морозильна однодверна 700 літрів
11. Шафа морозильна дводверна 1400 літрів
- Корпус та внутрішня частина холодильної шафи виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 304
- Тип холодоагенту R452a
- Робочий діапазон температур від -15 до -22°C
- Реєстратор HACCP зі звуковим сигналізатором, що фіксує та передає дані про підняття температури в камері, час початку та тривалість відхилення від заданої температури, а також години відсутності електропостачання
- Моноблочна система, що дозволяє використовувати шафу в приміщеннях з температурою до +43°C
- Термоізоляція не менше 60 мм
- Автоматична система розморозки
Посудомийне обладнання
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=360,h=364,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/winterhalter-kupolnaja-posudomoechnaja-mashina-serija-pt-preimushchestva-produkta-YanDZ737q7tn6zKp.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/winterhalter-kupolnaja-posudomoechnaja-mashina-serija-pt-preimushchestva-produkta-YanDZ737q7tn6zKp.png)
12. Посудомийна машина купольного типу з регульованим термостатом та касетами 500х500 мм
- Корпус з нержавіючої сталі марки AISI 304
- Миючі та ополіскуючі рукави виготовлені з нержавіючої сталі
- Чотири програми миття з можливістю регулювання температури та часу
- Стіл завантаження з раковиною, ручним душем та столом вивантаження з направляючими під касети 500 мм
- Дисплей, що відображає: час, статус, програму миття, температуру, сервісні помилки
- Помпа для миття потужністю не менше 1 кВт
- Комплектація: дві металеві корзини для миття з полімерним покриттям, розміром 500*500 мм.; одна корзина для миття тарілок та підносів; одна корзина для миття кастрюль та столових приборів
- Корисна висота - не менше 400 м
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=367,h=368,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/winterhalter-kotlomoechnaja-mashina-uf-preimushchestva-AoPyQDzDNju7qoZP.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/winterhalter-kotlomoechnaja-mashina-uf-preimushchestva-AoPyQDzDNju7qoZP.png)
13. Котломийна машина фронтального типу
- Рама та корпус з нержавіючої сталі марки AISI 304
- З автоматичними дозаторами миючого та ополіскуючого засобів
- Забезпечує миття кастрюль 55 см діаметром, та висотою 66 см
- Чотири програми миття з можливістю регулювання температури та часу і функцією самоочищення
- Помпа для миття потужністю не менше 2,2 кВт
- Об’єм баку котломийної машини не менше 60 л
- Об’єм бойлера 8 літрів та потужністю не менше 8 кВт
- Комплектація: 2 металеві корзини 700*550 мм. та корзиною для миття підносів і гастроємностей, чотири фільтри баку з нержавіючої сталі. Помпа підсилення тиску ополіскування потужністю не менше 0,37 кВт
- Перистальтичний дозатор миючого засобу з електронним управління
14. Система фільтрації та пом'якшення
Оснащена фільтром механічної очистки з характеристиками:
- Пропускна здатність - до 5 м.куб/год
- Робочий тиск - 2-6 бар
- Температура води 4 - 30 °C
- Рейтинг фільтрації - 5 - 50 мкм
Оснащена фільтром комплексної очистки з характеристиками:
- Продуктивність робоча 1,5 м.куб/год
- Обсяг стоків, що утворюються при регенерації фільтра 0,5 м.куб
- Функція регенерації 80-110 хв
- Витрата солі на одну регенерацію - до 4 кг
- Робочий тиск - 2-6 бар
- Електроживлення 230 В, 50 Гц
Оснащена управляючим клапаном:
- Кількість стадій регенерації - 9
- Тип регенерації - прямоточний
- Робочий тиск - 1,4-8,6 бар
- Електроживлення 230 В, 50 Гц
Формування пропозиції зі спеціальними цінами для шкільних закладів
Підбирайте необхідне обладнання та залиште заявку для формування комерційної пропозиції
Або телефонуйте
+380 63 498 17 66
Електромеханічне обладнання
15. Ваги електронні настільні
- Платформа з нержавіючої сталі
- Точність вимірювання 1 г
- Живлення від мережі
- Цифровий дисплей
- Функція вирахування маси тари з діапазону зважування
16. Ваги електронні підлогові
- Платформа з нержавіючої сталі
- Точність вимірювання 20\50 г
- Функція вирахування маси тари з діапазону зважування
- Автоматичне обнулення
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=496,h=368,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/spiralo25.m-A0xgKekpXJia81bD.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=332,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/spiralo25.m-A0xgKekpXJia81bD.png)
17. Тістоміс спіральний з вбудованим таймером 22 / 33 л
- Комплектація: рухома верхня частина, висувна чаша, спіраль, решітка, відсікач тіста та чаша, виконані з нержавіючої сталі
- Зйомна діжа
- Дві швидкості замісу
- Об’єм чаші: не менше 22 або 33 л (заміс тіста не менше 18 або 25 кг)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=496,h=368,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/tcq_22_y17-dJorOelO6eTVonKY.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/tcq_22_y17-dJorOelO6eTVonKY.png)
19. М’ясорубка електрична з вентильованим двигуном 120 / 300 кг/год
- Укомплектована зйомною горловиною м'ясорубки та насадкою
- Повністю виконана з нержавіючої сталі AISI 304
- Продуктивність 120 кг/год
- Споживча потужність 750 Вт (120 кг/год) або 1,5 кВт (300 кг/год)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=316,h=368,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/pelapatatas-secaverduras-ppr-10-2v-p-v-mjEkxLnyaMSMJGMx.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/pelapatatas-secaverduras-ppr-10-2v-p-v-mjEkxLnyaMSMJGMx.png)
18. Картоплечистка з вбудованим таймером 10 / 25 кг
- Укомплектована: стійкою із нержавіючої сталі, абразивним диском, ємністю з нержавіючої сталі, боковим абразивом та ручним душем
- Максимальне завантаження: 10 або 25 кг
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=496,h=368,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/sammic-m5KxDlpw88fyzZD2.png)
![](https://assets.zyrosite.com/cdn-cgi/image/format=auto,w=328,h=246,fit=crop/AMqvwve4erCoZQEK/sammic-m5KxDlpw88fyzZD2.png)
20. Овочерізка електрична для нарізання сирих і відварених овочів 300 кг/год
- Укомплектована зйомною кришкою с двома отворами
- Тип моторного блоку асинхронний з захистом від перегрівання
- З можливістю встановлення до 50 дисків для різноманітних видів нарізок та встановлення обладнання для протирання картопляного пюре
- Продуктивність в режимі протирання картопляного пюре 30 кг\год
21. Комплект дисків для овочерізки
- Диск-слайсер 2 мм
- Диск-слайсер 4 мм
- Диск-терка2 мм
- Комплект для нарізки кубиками 10x10x10 мм
- Диск для нарізки соломкою 2.5x2.5 мм
- Диск для нарізання брусками 10х10 мм
- Леза на дисках-слайсерах, а також ріжуча частина - з нержавіючої сталі, диски для терки - зйомні
22. Набір для картопляного пюре на овочерізку
- Диск-терка 2 мм
- Лопасті
- Диск-скидач
- Воронка для завантаження
23. Комплект очисних решіток для нарізки кубиків 5, 8 і 10 мм
- Двошаровий тримач для решіток
- Інструмент для очищення решіток
- Очисний інструмент
Сервірування
24. Візок сервірувальний з хромонікелевої сталі
- Матеріал: хромонікелева сталь
- Кількість рівнів - 3
- 4 прорезинені колеса, 2 з яких оснащені гальмами
- Діаметр колес не менше 100 мм
- Максимальне навантаження 90 кг
25. Марміт для перших страв
- Змінна чаша з нержавіючої сталі
- Температурний режим +30 - +95 °C
- Об'єм 9 літрів
26. Марміт Chafing Dish настільний GN1/1 з електричним підігрівом
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Призначений для підтримки страв в гарячому стані
- Температурний режим +30 - +95 °C
- Оснащений кришкою Rolltop з ковзним механізмом
- Об'єм 13,5 літрів
27. Марміт перших страв (елемент роздаткової лінії)
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Оснащений направляючими для розносів
- Оснащений трьома електричними конфорками 300\300 мм
- Із захисним склом
- Габаритні розміри: 1500*700(1000)*900(1300)
28. Марміт других страв (елемент роздаткової лінії)
- Матеріал: нержавіюча сталь, захисне скло
- Оснащений однією полицею та дверцятами для захисту місця зберігання посуду
- Оснащений направляючими для розносів
- Оснащений водяним підігрівом з температурним регулюванням в діапазоні +30 - +90°C
- Габаритні розміри: 1500*700(1000)*900(1300)
29. Прилавок-вітрина холодильний (елемент роздаткової лінії)
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Оснащений направляючими для розносів
- Оснащений вітриною з трьома полицями, холодильним агрегатом з температурним діапазоном +2 - +14 °C та статичним охолодженням
- Оснащений електронним блоком управління з функцією автоматичної відтайки та випарником у верхній частині вітрини
- Із захисним склом
- Габаритні розміри: 1500*700*1920
30. Нейтральний елемент (елемент роздаткової лінії)
- Матеріал: нержавіюча сталь, захисне скло
- Оснащений однією полицею та дверцятами для захисту місця зберігання посуду
- Оснащений направляючими для розносів
- Габаритні розміри: 1500*700(1000)*900(1300)
31. Прилавок-помічник (елемент роздаткової лінії)
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Оснащений однією полицею, направляючими для розносів та ємностями для столових приборів
- Габаритні розміри: 1500*700(1000)*900(1300)
Залиште заявку та отримайте спеціальну ціну для шкільних закладів!
Аксесуари
32. Корзина для смаження GN 1\1
- Корзина виготовлена з нержавіючої сталі
- Придатна для смаження в пароконвекційній печі
- З доступом гарячого повітря до продукту з усіх сторін
- З доступом гарячого повітря до продукту з усіх сторін
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
33. Контейнер з гранітно-емалевим покриттям GN 1/1 h=60 мм
- Матеріал: гранітна емаль
- Має високу теплопровідність
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Глибина 60 мм
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
34. Перфорована ємність GN 1/1 h=55 мм
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Глибина 55 мм
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
35. Деко для смаження та випікання з антипригарним покриттям GN 1\1
- Матеріал: алюміній
- Антипригарне покриття
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
36. Деко для випікання з шістьма круглими ємностями GN 1\1
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Антипригарне покриття
- Площина форми має заглиблення
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
37. Гастроємність GN 1/1 h=65 мм
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Глибина 65 мм, об'єм 8 літрів
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
38. Гастроємність GN 1/1 h=20 мм
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Глибина 20 мм
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
39. Гастроємність GN 1/2 h=65 мм
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Глибина 65 мм, об'єм 3,6 літрів
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 265 мм
40. Кришка для гастроємності GN 1/2
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Для гастроємності GN 1/2
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 265 мм
41. Гастроємність GN 1/1 h=100 мм
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Глибина 100 мм, об'єм 13,2 літри
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
42. Гастроємність GN 1/1 h=150 мм
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,7 мм
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Глибина 150 мм, об'єм 19,8 літри
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
43. Гастроємність GN 1/1 h=200 мм
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,7 мм
- Для роботи при температурах до +300 °C
- Глибина 200 мм, об'єм 26,4 літри
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
44. Кришка для гастроємності GN 1/1
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Для гастроємності GN 1/1
- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм
45. Підставка для 6-рівневої пароконвекційної печі
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Міцна конструкція з можливістю навантаження до 200 кг
- Оснащений направляючими для гастроємностей GN 1/1
46. Підставка для 10-рівневої пароконвекційної печі
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Міцна конструкція з можливістю навантаження до 200 кг
- Оснащений направляючими для гастроємностей GN 1/1
47. Візок із нержавіючої сталі під гастроємності GN 1/1 на 18 рівнів, однорядний
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Кількість рівнів 18
- Висота між рівнями не менше 65 мм
- Розмір деко GN 1/1
48. Візок для використання в пароконвекційній печі на 20 рівнів GN 1/1
- Повинен бути аналогічного виробника, що і пароконвекційна піч
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Зйомна ручка для транспортування
- Кількість рівнів 20
- Відстань між рівнями 65 мм
- Розмір деко GN 1/1
- Оснащений 4 колесами
49. Комплект аксесуарів для теплової кулінарної системи з двома тигелями по 25 літрів кожний
- Шпатель (1 шт)
- Кошик для рису та макароних виробів (1 шт.)
- Сито (1 шт.)
- Кронштейн для автоматичного підйомно-опускного пристрою (2 шт.)
- Кошик для смаження (1 шт)
- Донна решітка тигля (2 шт)
- Губка для чищення (1 шт)
50. Комплект аксесуарів для теплової кулінарної системи з одним тигелем на 100 літрів
- Шпатель (1 шт)
- Кошик для рису та макароних виробів (1 шт.)
- Сито (1 шт.)
- Кронштейн для автоматичного підйомно-опускного пристрою (2 шт.)
- Кошик для смаження (1 шт)
- Донна решітка тигля (2 шт)
- Губка для чищення (1 шт)
51. Комплект аксесуарів для теплової кулінарної системи з одним тигелем на 150 літрів
- Шпатель (1 шт)
- Кошик для рису та макароних виробів (1 шт.)
- Сито (1 шт.)
- Кронштейн для автоматичного підйомно-опускного пристрою (2 шт.)
- Кошик для готування у фритюрі (1 шт)
- Донна решітка тигля (2 шт)
- Губка для чищення (1 шт)
52. Візок GN 1/1 для теплової кулінарної системи
- Для розвантаження продукції з мультифункціонального теплового приладу та її подалього транспортування
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Місткістю 2 шт GN 1/1 h200 мм
- 4 колеса, 2 з яких оснащені гальмівним механізмом
- Діаметром не менше 100 мм
- Розміри: висота 800* 865* 620мм
Миючі засоби
53. Очисні таблетки для камери пароконвектоматів бойлерного типу
- Очисний засіб для пароконвекційних печей
- Запобігає утворення накипу
- Таблетована форма
- Кількість: 150 шт
54. Таблетки для очищення парогенератора в пароконвектоматі
- Очисний засіб для пароконвекційних печей
- Запобігає кальцинації бойлера
- Таблетована форма
- Кількість: 150 шт
55. Миючий засіб для столового посуду
- Рідкий високолужний активний хлорний універсальний миючий засіб, призначений для професійних посудомийних машин
- Придатний для миття посуду, скла, столових приборів та предметів, виготовлених з пластику та нержавіючої сталі
- З відбілюючим компонентом зі здатністю розчинення жиру та білка
- Об'єм 25 літрів
56. Ополіскуючий засіб для столового та кухонного посуду
- Рідкий нейтральний ополіскувач для використання в професійних посудомийних та котломийних машинах
- Придатний для ополіскування посуду, скла, столових приборів та предметів, виготовлених з пластику та нержавіючої сталі
- Об'єм 10 літрів
57. Миючий засіб для котломийної машини
- Рідкий миючий засіб з активним піногасінням для використання в професійних котломийних машинах
- Придатний для миття кухонного посуду та інвентарю, виготовленого з алюмінієвих сплавів та нержавіючої сталі
- Підходить для очищення особливо забрудненого кухонного посуду та інвентарю, контейнерів, гастроємностей, кастрюль та сковорідок
- Об'єм 25 літрів
Телефонуйте +380 93 398 00 89 та отримайте спеціальну ціну для шкільних закладів!
Меблі з нержавіючої сталі
Розміри, конструктив та кількості меблів проєктуються індивідуально в залежності від конфігурації приміщень
Усі елементи виготовляються з виключно харчової нержавіючої сталі AISI 304
58. Стіл з нержавіючої сталі з бортом та отвором для збору відходів
59. Стіл з нержавіючої сталі з бортом з ванною мийною
60. Стіл з нержавіючої сталі з бортом та двома полицями
61. Ванна мийна з нержавіючої сталі подвійна з бортом
62. Стелаж з нержавіючої сталі 4-рівневий для сушки посуду з піддоном для збору води
63. Стелаж з нержавіючої сталі 4-рівневий
64. Стелаж з нержавіючої сталі 3-рівневий
65. Полиця настінна з нержавіючої сталі
66. Підтоварник з нержавіючої сталі
Транспортування їжі
67. Термобокс для перших страв
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Стінки та кришка товщиною не менше 0,8 мм
- Кришка обладнана силіконовим ущільнювачем та 6 защіпками для герметичності закриття
- Оснащений вентиляційним клапаном для усунення надлишкового тиску
- Основа з гнучкого пластику для захисту від механічних пошкоджень та з можливістю штабелювання
- Втрата температур не більше 5°C в 1 годину
- Зовнішні розміри: 450х630х580 мм
- Об’єм 20 л
68. Термобокс для других страв для GN 1/1
- Матеріал: поліпропілен
- Подвійні стінки з прошарком поліуретанової піни
- Надійна система відкриття / закриття
- Збереження температури від -40 до +100 °C
- Втрата температури не більше 3°C в 1 годину
- Зовнішні розміри: 450х630х580 мм
- Можливість комплектацією: 4 GN 1/1 h100 або 3 GN 1/1 h150
- Об’єм 8 л
- Вага не більше 10 кг
- З можливістю штабелювання
69. Герметична кришка GN 1/1
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Зносостійкий силіконовий ущільнювач придатний для застосування з продуктами харчування при високих температурах
- З вентиляційним клапаном для герметичності для усунення надлишкового тиску