Обладнання для шкільних харчоблоків

Теплове обладнання

1-2-3. Піч пароконвекційна на 6 / 10 / 20 рівнів бойлерного типу

- Бойлерний тип подачі пару

- Температурний діапазон від 30 - 300 °C

- Інтелектуальна система приготування і протоколювання НАССР

- Можливість віддаленого доступу через інтернет, автоматичне діагностування сервісних повідомлень та перевірки функціоналу апарату та доступ до електронних протоколів НАСCP

- Можливість приготування в порівневому режимі

- Можливість приготування в нічному режимі без контролю з боку персоналу

- Можливість приготування в нічному режимі без контролю з боку персоналу

- Функція автоматичної мийки камери та видалення накипу з бойлера за допомогою очисних таблеток

4-5-6-7. Мультифункціональний тепловий прилад на 17+17 / 25+25 / 100 / 150 літрів

- Теплова кулінарна система для варіння, смаження, тушкування

- Інтелектуальна система приготування з електронним НАССР протоколюванням та дистанційне керування з можливістю віддаленого доступу через інтернет

- Можливість приготування у нічному режимі без контролю з боку персоналу

- Вбудований термощуп з шістьома точками заміру температур

- Варіанти оснащення кигелями: 17+17 л.; 25+25 л.; 100 л.; 150 л.

- Інтегрована система подачі води

- Швидкість закипання повного об’єму кигеля - до 15 хв

- Автоматичний підйомно-опускний пристрій для зручного вивантаження готової продукції

8-9. Плита електрична на 4 / 6 конфорок

- Корпус з нержавіючої сталі AISI 304

- 4 або 6 чавунних конфорок 300\300 мм

- Внутрішній термозахист потужністю не менше 3 кВт

- Не менше 6 положень регулювання потужності

- Ніжки з нержавіючої сталі з можливістю регулювання по висоті

Зручний підбір обладнання
Замовте рекомендовані Міністерством розвитку громад та територій України моделі обладнання
Або телефонуйте
+380 63 498 17 66

Холодильне обладнання

10. Шафа холодильна однодверна 700 літрів
11. Шафа холодильна дводверна 1400 літрів

- Корпус та внутрішня частина холодильної шафи виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 304

- Тип холодоагенту R452a

- Робочий діапазон температур від -2 до +8°C

- Реєстратор HACCP зі звуковим сигналізатором, що фіксує та передає дані про підняття температури в камері, час початку та тривалість відхилення від заданої температури, а також години відсутності електропостачання

- Моноблочна система, що дозволяє використовувати шафу в приміщеннях з температурою до +43°C

- Термоізоляція не менше 60 мм

- Функція регулювання вологості всередині камери та автоматична система розморозки

10. Шафа морозильна однодверна 700 літрів
11. Шафа морозильна дводверна 1400 літрів

- Корпус та внутрішня частина холодильної шафи виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 304

- Тип холодоагенту R452a

- Робочий діапазон температур від -15 до -22°C

- Реєстратор HACCP зі звуковим сигналізатором, що фіксує та передає дані про підняття температури в камері, час початку та тривалість відхилення від заданої температури, а також години відсутності електропостачання

- Моноблочна система, що дозволяє використовувати шафу в приміщеннях з температурою до +43°C

- Термоізоляція не менше 60 мм

- Автоматична система розморозки

Посудомийне обладнання

12. Посудомийна машина купольного типу з регульованим термостатом та касетами 500х500 мм

- Корпус з нержавіючої сталі марки AISI 304

- Миючі та ополіскуючі рукави виготовлені з нержавіючої сталі

- Чотири програми миття з можливістю регулювання температури та часу

- Стіл завантаження з раковиною, ручним душем та столом вивантаження з направляючими під касети 500 мм

- Дисплей, що відображає: час, статус, програму миття, температуру, сервісні помилки

- Помпа для миття потужністю не менше 1 кВт

- Комплектація: дві металеві корзини для миття з полімерним покриттям, розміром 500*500 мм.; одна корзина для миття тарілок та підносів; одна корзина для миття кастрюль та столових приборів

- Корисна висота - не менше 400 м

13. Котломийна машина фронтального типу

- Рама та корпус з нержавіючої сталі марки AISI 304

- З автоматичними дозаторами миючого та ополіскуючого засобів

- Забезпечує миття кастрюль 55 см діаметром, та висотою 66 см

- Чотири програми миття з можливістю регулювання температури та часу і функцією самоочищення

- Помпа для миття потужністю не менше 2,2 кВт

- Об’єм баку котломийної машини не менше 60 л

- Об’єм бойлера 8 літрів та потужністю не менше 8 кВт

- Комплектація: 2 металеві корзини 700*550 мм. та корзиною для миття підносів і гастроємностей, чотири фільтри баку з нержавіючої сталі. Помпа підсилення тиску ополіскування потужністю не менше 0,37 кВт

- Перистальтичний дозатор миючого засобу з електронним управління

14. Система фільтрації та пом'якшення

Оснащена фільтром механічної очистки з характеристиками:

- Пропускна здатність - до 5 м.куб/год

- Робочий тиск - 2-6 бар

- Температура води 4 - 30 °C

- Рейтинг фільтрації - 5 - 50 мкм

Оснащена фільтром комплексної очистки з характеристиками:

- Продуктивність робоча 1,5 м.куб/год

- Обсяг стоків, що утворюються при регенерації фільтра 0,5 м.куб

- Функція регенерації 80-110 хв

- Витрата солі на одну регенерацію - до 4 кг

- Робочий тиск - 2-6 бар

- Електроживлення 230 В, 50 Гц

Оснащена управляючим клапаном:

- Кількість стадій регенерації - 9

- Тип регенерації - прямоточний

- Робочий тиск - 1,4-8,6 бар

- Електроживлення 230 В, 50 Гц

Формування пропозиції зі спеціальними цінами для шкільних закладів
Підбирайте необхідне обладнання та залиште заявку для формування комерційної пропозиції
Або телефонуйте
+380 63 498 17 66

Електромеханічне обладнання

15. Ваги електронні настільні

- Платформа з нержавіючої сталі

- Точність вимірювання 1 г

- Живлення від мережі

- Цифровий дисплей

- Функція вирахування маси тари з діапазону зважування

16. Ваги електронні підлогові

- Платформа з нержавіючої сталі

- Точність вимірювання 20\50 г

- Функція вирахування маси тари з діапазону зважування

- Автоматичне обнулення

17. Тістоміс спіральний з вбудованим таймером 22 / 33 л

- Комплектація: рухома верхня частина, висувна чаша, спіраль, решітка, відсікач тіста та чаша, виконані з нержавіючої сталі

- Зйомна діжа

- Дві швидкості замісу

- Об’єм чаші: не менше 22 або 33 л (заміс тіста не менше 18 або 25 кг)

19. М’ясорубка електрична з вентильованим двигуном 120 / 300 кг/год

- Укомплектована зйомною горловиною м'ясорубки та насадкою

- Повністю виконана з нержавіючої сталі AISI 304

- Продуктивність 120 кг/год

- Споживча потужність 750 Вт (120 кг/год) або 1,5 кВт (300 кг/год)

18. Картоплечистка з вбудованим таймером 10 / 25 кг

- Укомплектована: стійкою із нержавіючої сталі, абразивним диском, ємністю з нержавіючої сталі, боковим абразивом та ручним душем

- Максимальне завантаження: 10 або 25 кг

20. Овочерізка електрична для нарізання сирих і відварених овочів 300 кг/год

- Укомплектована зйомною кришкою с двома отворами

- Тип моторного блоку асинхронний з захистом від перегрівання

- З можливістю встановлення до 50 дисків для різноманітних видів нарізок та встановлення обладнання для протирання картопляного пюре

- Продуктивність в режимі протирання картопляного пюре 30 кг\год

21. Комплект дисків для овочерізки

- Диск-слайсер 2 мм

- Диск-слайсер 4 мм

- Диск-терка2 мм

- Комплект для нарізки кубиками 10x10x10 мм

- Диск для нарізки соломкою 2.5x2.5 мм

- Диск для нарізання брусками 10х10 мм

- Леза на дисках-слайсерах, а також ріжуча частина - з нержавіючої сталі, диски для терки - зйомні

22. Набір для картопляного пюре на овочерізку

- Диск-терка 2 мм

- Лопасті

- Диск-скидач

- Воронка для завантаження

23. Комплект очисних решіток для нарізки кубиків 5, 8 і 10 мм

- Двошаровий тримач для решіток

- Інструмент для очищення решіток

- Очисний інструмент

Сервірування

24. Візок сервірувальний з хромонікелевої сталі

- Матеріал: хромонікелева сталь

- Кількість рівнів - 3

- 4 прорезинені колеса, 2 з яких оснащені гальмами

- Діаметр колес не менше 100 мм

- Максимальне навантаження 90 кг

25. Марміт для перших страв

- Змінна чаша з нержавіючої сталі

- Температурний режим +30 - +95 °C

- Об'єм 9 літрів

26. Марміт Chafing Dish настільний GN1/1 з електричним підігрівом

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Призначений для підтримки страв в гарячому стані

- Температурний режим +30 - +95 °C

- Оснащений кришкою Rolltop з ковзним механізмом

- Об'єм 13,5 літрів

27. Марміт перших страв (елемент роздаткової лінії)

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Оснащений направляючими для розносів

- Оснащений трьома електричними конфорками 300\300 мм

- Із захисним склом

- Габаритні розміри: 1500*700(1000)*900(1300)

28. Марміт других страв (елемент роздаткової лінії)

- Матеріал: нержавіюча сталь, захисне скло

- Оснащений однією полицею та дверцятами для захисту місця зберігання посуду

- Оснащений направляючими для розносів

- Оснащений водяним підігрівом з температурним регулюванням в діапазоні +30 - +90°C

- Габаритні розміри: 1500*700(1000)*900(1300)

29. Прилавок-вітрина холодильний (елемент роздаткової лінії)

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Оснащений направляючими для розносів

- Оснащений вітриною з трьома полицями, холодильним агрегатом з температурним діапазоном +2 - +14 °C та статичним охолодженням

- Оснащений електронним блоком управління з функцією автоматичної відтайки та випарником у верхній частині вітрини

- Із захисним склом

- Габаритні розміри: 1500*700*1920

30. Нейтральний елемент (елемент роздаткової лінії)

- Матеріал: нержавіюча сталь, захисне скло

- Оснащений однією полицею та дверцятами для захисту місця зберігання посуду

- Оснащений направляючими для розносів

- Габаритні розміри: 1500*700(1000)*900(1300)

31. Прилавок-помічник (елемент роздаткової лінії)

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Оснащений однією полицею, направляючими для розносів та ємностями для столових приборів

- Габаритні розміри: 1500*700(1000)*900(1300)

Залиште заявку та отримайте спеціальну ціну для шкільних закладів!

Аксесуари

32. Корзина для смаження GN 1\1

- Корзина виготовлена з нержавіючої сталі

- Придатна для смаження в пароконвекційній печі

- З доступом гарячого повітря до продукту з усіх сторін

- З доступом гарячого повітря до продукту з усіх сторін

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

33. Контейнер з гранітно-емалевим покриттям GN 1/1 h=60 мм

- Матеріал: гранітна емаль

- Має високу теплопровідність

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Глибина 60 мм

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

34. Перфорована ємність GN 1/1 h=55 мм

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Глибина 55 мм

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

35. Деко для смаження та випікання з антипригарним покриттям GN 1\1

- Матеріал: алюміній

- Антипригарне покриття

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

36. Деко для випікання з шістьма круглими ємностями GN 1\1

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Антипригарне покриття

- Площина форми має заглиблення

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

37. Гастроємність GN 1/1 h=65 мм

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Глибина 65 мм, об'єм 8 літрів

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

38. Гастроємність GN 1/1 h=20 мм

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Глибина 20 мм

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

39. Гастроємність GN 1/2 h=65 мм

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Глибина 65 мм, об'єм 3,6 літрів

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 265 мм

40. Кришка для гастроємності GN 1/2

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Для гастроємності GN 1/2

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 265 мм

41. Гастроємність GN 1/1 h=100 мм

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,6 мм

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Глибина 100 мм, об'єм 13,2 літри

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

42. Гастроємність GN 1/1 h=150 мм

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,7 мм

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Глибина 150 мм, об'єм 19,8 літри

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

43. Гастроємність GN 1/1 h=200 мм

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Товщина нержавіючої сталі не менше 0,7 мм

- Для роботи при температурах до +300 °C

- Глибина 200 мм, об'єм 26,4 літри

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

44. Кришка для гастроємності GN 1/1

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Для гастроємності GN 1/1

- Розмір: ширина 325 мм, довжина 530 мм

45. Підставка для 6-рівневої пароконвекційної печі

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Міцна конструкція з можливістю навантаження до 200 кг

- Оснащений направляючими для гастроємностей GN 1/1

46. Підставка для 10-рівневої пароконвекційної печі

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Міцна конструкція з можливістю навантаження до 200 кг

- Оснащений направляючими для гастроємностей GN 1/1

47. Візок із нержавіючої сталі під гастроємності GN 1/1 на 18 рівнів, однорядний

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Кількість рівнів 18

- Висота між рівнями не менше 65 мм

- Розмір деко GN 1/1

48. Візок для використання в пароконвекційній печі на 20 рівнів GN 1/1

- Повинен бути аналогічного виробника, що і пароконвекційна піч

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Зйомна ручка для транспортування

- Кількість рівнів 20

- Відстань між рівнями 65 мм

- Розмір деко GN 1/1

- Оснащений 4 колесами

49. Комплект аксесуарів для теплової кулінарної системи з двома тигелями по 25 літрів кожний

- Шпатель (1 шт)

- Кошик для рису та макароних виробів (1 шт.)

- Сито (1 шт.)

- Кронштейн для автоматичного підйомно-опускного пристрою (2 шт.)

- Кошик для смаження (1 шт)

- Донна решітка тигля (2 шт)

- Губка для чищення (1 шт)

50. Комплект аксесуарів для теплової кулінарної системи з одним тигелем на 100 літрів

- Шпатель (1 шт)

- Кошик для рису та макароних виробів (1 шт.)

- Сито (1 шт.)

- Кронштейн для автоматичного підйомно-опускного пристрою (2 шт.)

- Кошик для смаження (1 шт)

- Донна решітка тигля (2 шт)

- Губка для чищення (1 шт)

51. Комплект аксесуарів для теплової кулінарної системи з одним тигелем на 150 літрів

- Шпатель (1 шт)

- Кошик для рису та макароних виробів (1 шт.)

- Сито (1 шт.)

- Кронштейн для автоматичного підйомно-опускного пристрою (2 шт.)

- Кошик для готування у фритюрі (1 шт)

- Донна решітка тигля (2 шт)

- Губка для чищення (1 шт)

52. Візок GN 1/1 для теплової кулінарної системи

- Для розвантаження продукції з мультифункціонального теплового приладу та її подалього транспортування

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Місткістю 2 шт GN 1/1 h200 мм

- 4 колеса, 2 з яких оснащені гальмівним механізмом

- Діаметром не менше 100 мм

- Розміри: висота 800* 865* 620мм

Миючі засоби

53. Очисні таблетки для камери пароконвектоматів бойлерного типу

- Очисний засіб для пароконвекційних печей

- Запобігає утворення накипу

- Таблетована форма

- Кількість: 150 шт

54. Таблетки для очищення парогенератора в пароконвектоматі

- Очисний засіб для пароконвекційних печей

- Запобігає кальцинації бойлера

- Таблетована форма

- Кількість: 150 шт

55. Миючий засіб для столового посуду

- Рідкий високолужний активний хлорний універсальний миючий засіб, призначений для професійних посудомийних машин

- Придатний для миття посуду, скла, столових приборів та предметів, виготовлених з пластику та нержавіючої сталі

- З відбілюючим компонентом зі здатністю розчинення жиру та білка

- Об'єм 25 літрів

56. Ополіскуючий засіб для столового та кухонного посуду

- Рідкий нейтральний ополіскувач для використання в професійних посудомийних та котломийних машинах

- Придатний для ополіскування посуду, скла, столових приборів та предметів, виготовлених з пластику та нержавіючої сталі

- Об'єм 10 літрів

57. Миючий засіб для котломийної машини

- Рідкий миючий засіб з активним піногасінням для використання в професійних котломийних машинах

- Придатний для миття кухонного посуду та інвентарю, виготовленого з алюмінієвих сплавів та нержавіючої сталі

- Підходить для очищення особливо забрудненого кухонного посуду та інвентарю, контейнерів, гастроємностей, кастрюль та сковорідок

- Об'єм 25 літрів

Телефонуйте +380 93 398 00 89 та отримайте спеціальну ціну для шкільних закладів!

Меблі з нержавіючої сталі

Розміри, конструктив та кількості меблів проєктуються індивідуально в залежності від конфігурації приміщень

Усі елементи виготовляються з виключно харчової нержавіючої сталі AISI 304

58. Стіл з нержавіючої сталі з бортом та отвором для збору відходів
59. Стіл з нержавіючої сталі з бортом з ванною мийною
60. Стіл з нержавіючої сталі з бортом та двома полицями
61. Ванна мийна з нержавіючої сталі подвійна з бортом
62. Стелаж з нержавіючої сталі 4-рівневий для сушки посуду з піддоном для збору води
63. Стелаж з нержавіючої сталі 4-рівневий
64. Стелаж з нержавіючої сталі 3-рівневий
65. Полиця настінна з нержавіючої сталі
66. Підтоварник з нержавіючої сталі

Транспортування їжі

67. Термобокс для перших страв

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Стінки та кришка товщиною не менше 0,8 мм

- Кришка обладнана силіконовим ущільнювачем та 6 защіпками для герметичності закриття

- Оснащений вентиляційним клапаном для усунення надлишкового тиску

- Основа з гнучкого пластику для захисту від механічних пошкоджень та з можливістю штабелювання

- Втрата температур не більше 5°C в 1 годину

- Зовнішні розміри: 450х630х580 мм

- Об’єм 20 л

68. Термобокс для других страв для GN 1/1

- Матеріал: поліпропілен

- Подвійні стінки з прошарком поліуретанової піни

- Надійна система відкриття / закриття

- Збереження температури від -40 до +100 °C

- Втрата температури не більше 3°C в 1 годину

- Зовнішні розміри: 450х630х580 мм

- Можливість комплектацією: 4 GN 1/1 h100 або 3 GN 1/1 h150

- Об’єм 8 л

- Вага не більше 10 кг

- З можливістю штабелювання

69. Герметична кришка GN 1/1

- Матеріал: нержавіюча сталь

- Зносостійкий силіконовий ущільнювач придатний для застосування з продуктами харчування при високих температурах

- З вентиляційним клапаном для герметичності для усунення надлишкового тиску